Erika - om Indoor Walking med mera.

Hej kära läsare!

Dålig uppdatering, jag vet. Jag har inte varit hemma :) Vikten trillar sakta men säkert av, ska väga mig idag efter jag skrivit detta!

Var ju som jag skrev i senaste inlägget på Indoor Walking, det var det värsta och det bästa jag varit med om. Herregud! Jag slet som en idiot, trodde att jag skulle svimma eller dö. Men jag hade kul! Riktigt kul :) Detta blir lätt något jag gör om, om jag kommer på hur jag ska ha råd att betala gymavgiften på 386kr i månaden. Har fram tills idag att bestämma mig, sen kostar det mer. suck.. pengar suger.

Nu ska jag gå och väga mig, hörs sen! :)

Erika - Indoor walking

Hej våra fina läsare!

Idag ska jag till gymmet på ett indoor walking pass, känns lite nervöst. Första gången ju! Det blir säkert kul :)

 

Har även mätt mig, läskigt med sant. Mamma skickade mig ett måttband med posten, så nu blev jag tvungen. Tog alla mått som jag vill minska.

Rumpan: 110 cm
Smalbenet (har alltid stört mig på mina tjocka smalben/vader): 30cm
Vaden: 45cm
Midjan: 88cm
Magen: 110cm
Lår: 69cm
Överarm: 33
Byst (som nödvändigtvis inte behöver minskas, höhö): 99cm
Hals: 38cm

Ska ta alla dessa mått en gång i veckan. :)

Puss på er.


Erika - lördag!

Godkväll!

Var på gymmet med svärmor & hennes väninna imorse, helt underbart :D Känner mig så sund och glad när jag tränar.

Hanna har en hemlis, ett dolt vapen.. Nu är jag orolig! :P

Nej folket, vi kämpar på. Hörs!

Hanna - lördag

Hej!

Hur är det med er?
Här är de bra! Kämpar med vikten men tycker samma som Erika att det går för långsamt. Men jag har en liten grej jag ska testa med start Tisdag. Jag börjar skolan på torsdag så det passar mig alldeles utmärkt!. Jag satsar på 3 kilo den första veckan. Spännande va? =)
Men jag vill först se att de funkar innan ni får veta vad! ;) Än så länge har jag gått ner 2 kilo. Såå, 3 kilo är nära.. men jag tror ändå Erika vinner! Hon är ju så grym!

Nä, nu ska jag ta mig an den onda disken som står på vasken!

Kram på er!

Erika - Gårdagen!

Hej allihopa! Igår var jag som sagt & tränade på gym, :) Gymmet heter Form & Figur och är endast för kvinnor. http://www.formochfigur.se är deras hemsida, gå in och kika.

Vägde mig imorse och jag har fan gått ner ett helt kilo sen igår. Vägde mig ett par gånger bara för att tro det, haha. Det kan inte bara vara vätska, jag drack sjukt mkt vatten igår så jag nästan mådde illa. Fan detta känns bra. Ett halvkilo till sen vinner jag antagligen ;) Kom igen Hanna & Mamma, kämpa på!

Mina fula fötter x)

Puss på er :)

Erika - Nu jävlar!

Hej kära läsare!

Idag har jag varit och gymmat med svärmor på hennes gym inne i byn. Det är ett underbart gym måste jag säga, ett gym för bara kvinnor :) Allt är rosa & vitt där inne! Tänkte kolla om jag kunde ta lite bilder & så nästa gång (förhoppningsvis imorgon). Ni får även lite mer info om hur det funkar & vad jag gör där!

Jag vägde mig imorse och just nu väger jag 78,4 alltså har jag gått ner 1,5 kg på nästan en måndag. Plus är att jag har gått ner, minus är att det har tagit lång tid.

Måttbanden verkar vara slut i hela världen. Suck!

Just nu är jag motiverad till max, bara så ni vet ;)

En målbild till folket!

Puss & hej.

Erika - kass dag!

Hej!

Maten idag:
En shake, en mealbar, fiskpinnar & potatisklyftor + sås, tre minichoklad. (man får unna sig lite på lördagarna)

Låter det bra? Jag räknade på kalorierna & det blev rätt okej :)

Blev inget Wii Fit idag & ingen morgonrunda (bara en massa korta runder med ellen) men imorgon blir det söndagsträning! Ut på morgonen (om jag vaknar) & en massa Wii Fit!

Ha en fortsatt trevlig helg :)


Snyggo!


Erika - Naturdiet

Hej & godkväll :)

Ja, både jag och Hanna uppdaterar rätt dåligt som ni märker, tragiskt ;) Nä, men den som väntar på något gott väntar väl aldrig för länge?

Träningen går relativt bra för min del, det är för kallt för att vara ute och gå så jag kör på Wii fit här inne :) Jag har märkt att jag faller LÄTT för frästelser, så det blev lite mkt sånt skit i början på veckan. Shame on me! Därför tänker jag skriva vad jag äter här varje dag, för det är pinsamt att skriva här om jag ätit choklad!
Jag har alltid varit emot pås-dieter egentligen, eller nä jag har aldrig haft råd & trott att man bara förlorar vätska som alla säger. Efter att ha läst en jääääävla massa på internet så kom jag fram till att jag skulle testa iaf. Köpte två lådor Naturdiet-påsar på netto, det var billigt :) Plus nån färdig shake & några bars.

Idag vaknade jag halv ett, vilket jag måste sluta med! Åt en bar till frukost, eftersom jag var helt sugen på godis ;P Sen en shake till lunch, en tortilla till middag med mini-kräm fräs & majs & en bar till kvällsmat. Låter det bra?

Imorgon ska jag köra stenhårt på shakesen! :P Jag ska iaf försöka!

Puss på er!



 


Hanna - Sorry!

Jag får väl också be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Ibland händer det saker här i livet som gör att man varken vill orkar ta tag i saker och ting. Jag hade just en sån. Men nu är jag back on track ännu en gång. Måtte jag bara stanna där. :)

Om 14 dagar börjar jag plugga igen. Ska läsa till salgassistant i Danmark. Superspännande!!
Ser verkligen fram emot att börja plugga igen. Ska läsa 25 veckor på högskolan i Helsingör. Sen ska jag gå som lärling i 2 år.. också i Helsingör. Underbart!

Men men...

Jag tränar på som sjutton på mitt wii active här hemma. Sjukt bra spel. Man blir verkligen trött på det! Tillochmed min kära sambo som annars är ett gymfreak tycker att det är bra. Även han är helt slut efter ett pass. Han kör ju på hard och jag beginner.. :P

Här får ni en bild när han ligger och stretchar på mattan efter ett hårt pass. Jennsan tyckte också att hon behövde stretcha så hon gör samma som pappsen! :)



Duktiga dom är va? haha


Nä, nu ska jag krypa till kojs!

Ha de bäst allihopa!

Erika - Dålig uppdatering!

Hej! :)

Förlåt för dålig uppdatering, jag var hos mina föräldrar hela helgen, då sitter jag inte vid datorn. Det blev iaf skogsrundor, promenader, helt ok mat & mys! :) I fredags åt vi massor med grönsaker, nötter & dipp. MUMS! Det hade jag fan kunnat leva på.

Tog även hem Wii Fit från föräldrarna, slet i en timme igår. Underbart, har träningsverk i armar & ben nu!

Snart är det ny invägning för att se hur det gått för alla, jag är lite nervös ;P

Ska även fixa måttband, glömmer det hela tiden. Så kommer våra mått upp :)

Kram på er!

Hanna - EAsports Active wii



Jag kan stolt berätta för er att jag numera är en stolt ägare av nya wii Active..
HUR KUL SOM HELST!!

Jag har redan kört 3 träningspass ikväll och mina ben skakar som asplöv och mina armar dunkar. Jag trodde att de skulle bli som wii fit att man knappt blir trött.. Men jag lovar er att ni kommer bli helt slut!

Jag kan verkligen rekommendera detta till alla er där ute!

Nä, nu ska jag fortsätta träna..

Ha de gött allihopa!


Erika - Motiverad igen!

Hej!

Älskade Hannas senaste inlägg, det gav mig verkligen en massa motivation. Jag vill också göra ett schema inför imorgon! Tyvärr vet jag att jag säkert sover bort hela dagen. Jag tror min kropp har gått i ide, jag sover konstant. Lägger jag mig ner, somnar jag. Jobbigt! Försöka vända rätt på dygnet :)

Vägning på lördagmorgon - spännande! Tänkte låta bli att väga mig tills dess, jag väger mig varje gång jag går in på toaletten nu. Löjligt! Lördag, då får vi se! :)

Åker upp till Eket på fredag, då ska det jävlar i det motioneras. I Eket finns där en underbar joggingslinga som jag kan gå ett par varv på bara för att njuta. Även Ellen älskar skogen, mer än vår tråkiga cykelväg här nere i Söder.

Puss på er våra fina läsare!


Här vägde jag cirka 60kg, jag vet att jag absolut inte var nöjd med mig själv. Fast nu när jag ser
denna bilden förstår jag hur fel jag hade. Jag såg fan bra ut där! Dit ska jag igen, jag lovar :)


Nu jävlar!!

Nu har jag kört på halv gas hittills.. men nej, slut med det!
Imorgon börjas det på ny kula och jag är mer redo än någonsin.. Anledning? Jag satt och kollade mina gamla bilder på bilddagboken för en stund sen. Kollade bilder från gravidtiden och när Jennsan va som "nyast".. Snacka om chock jag fick när jag insåg att jag väger 8 kilo mer nu än vad jag gjorde när jag var höggravid.. fattar ni? SJUKT!
Jag tänker inte gå runt varje dag och tycka synd om mig själv längre. Jag har själv satt mig i den här situationen och det är faktiskt bara jag som kan ta mig ur den. Och det tänker jag göra nu. Varje kväll tänker jag göra ett schema om hur morgondagen ska se. Så gott det går iaf. Ibland dyker det upp saker man glömt eller som man inte vetat om innan.. Men det är värt ett försök..

Så.. hur kommer morgondagen då se ut? Jo, SÅHÄR!

07,00 - Godmorgon Världen
08,00 - 30 minuters promenad med vagnen och hunden.
08,30 - En cambridgedrink
09,00 - Städa
11,00 - 60 minuters promenad med vagnen och hunden.


MIN FOT SOMNADE... SÅ ÄCKLIGT!!!!!!!!!!!!
12,00 - liten lunch för Jennsan..
13,00 - Vi blir hämtade av mammsen för att åka och fira min farfar.
17,00 - Hemma igen.. 30 minuters promenad med vovve och vagn.
19,00 - Sambo kommer hem och då ska han och Jennsan äta. Jag tar en cambridge.
20,00 - Läggdags för lilla J..
20,30 - 40 minuters promenad med vovven.
21,00 - Duschen, sen sängen!




Nå.. vi får se hur detta går.. Ska bli kul och se hur de går att följa ett litet schema.

Förresten så fick jag veta att 3kilos priset är inhandlat.. SPÄNNANDE! Jag gissar på att Erika tar hem det. Hon är värd det!


Såhär vill jag se ut igen!





Såhär SKA jag se ut igen!

25 kilo dit!

KOM IGEN HANNA!!!!!!!!!!!!!!

Ska vi?

Vad säger du Erika.. ska vi testa detta? NOT!



Erika - Blandat.

Hej!

Kilona sitter som sten, verkar det som. Jag går inte ner ;s Men skam den som ger sig! Jag kämpar på. Visserligen faller man lätt när de andra äter skräp, en näve chips, chillinötter, precis som Hanna är småätandet värst.

Jag känner mig så motiverad hela tiden, men suget är värst. Cigaretterna går åt som aldrig förr, jag är irriterad hela tiden. Blä! Känner ett stort behov av att åka upp till Eket, äta mammas goda - men nyttiga mat, springa i skogen osv.

Jag behöver rutin i livet, nu kan jag sova till 1 utan problem, vara vaken till 4 osv. Det funkar inte att ta "morgonrundan" mitt på dagen. Nej Erika, ordning!

Vi hörs nog sen.

Hanna - Skinny bitch

Visste ni att det finns en diet som heter Skinny bitch dieten?

Då ska man tydligen leva som en riktig vegan. Inga mejeriprodukter eller kött. Betyder det att alla veganer är skinny bitches? Inte vad jag har upplevt iaf! Jag tycker veganer är ganska snälla! ;)

Hanna - Måndag

Hej.

De senaste dagarna har det inte varit särskilt mycket bantande för min del. Dotter är sjuk och har haft feber i 4 dagar.. HÖG feber. Har varit inne på barnakuten en vända och ringt en massa samtal hit och dit hela tiden.. Just nu i detta nuet så ligger febern runt 38 så hon sover gott just nu. Det har därför inte blivit så mycket sömn eller tid för att äta eftersom hon matvägrar och får all uppmärksamhet. Det har därför mest blivit att jag käkat något snabbt och lätt.. Och när sambon går till affären gnäller jag mig till ett choklad. Typiskt mig... DÄRFÖR har jag bestämt mig för att ta till drastiska metoder.. ;)

Cambridgekuren.. Jag MÅSTE komma ifrån småätandet.. jag måste tugga hela tiden.. tugga tugga.. Så därför ska jag köra cambridge en vecka för att komma bort från den känslan. Funkar det? Ingen aning. Men helt klart värt ett försök. Sen att man ska gå ner 5 kilo första veckan hindrar mig inte direkt. Men jag kör bara en vecka. No more. Jag startar imorgon..

Sen tänkte jag på en sak.. Vad hade ni tyckt om videobloggar? Nån gång i veckan kanske? Vad tycker ni?

Nä, jag ska leta vidare på videos. Kanske en bra hemsida me? Vi får väl se vad jag kan bjuda på.. =)


P to the K


Hanna - HAHAHAHAHAHA!!!

Jag satt på youtube och letade peppvideos.. jag hittade den här! Den är SÅÅÅÅ rolig! Kanske inte så jätte peppande men gud vilket gott skratt man får! Jag skrattar fortfarande! :D


Erika - morgon

Godmorgon!

Var ute på morgonrunda för en stund sen, superkallt men jätteskönt! :) Sen åt jag frukost & nu ska jag glo på film, om jag inte somnar om dvs. Vissa säger att man går ner i vikt av att sova mkt, vissa säger att man går upp. Nån som vet?

Pusshej!

Erika - Söndag

Hejhopp!

Min motivation var som bortblåst när jag vaknade, men antar att det är sånna dagar man har..

Hade huvudvärk igår, så jag drack & drack & drack vatten. Vilket resulterade i 78,2kg. Skumt, var nere på 77 häromdagen. Aja. Jag kämpar på! Hanna är supernära målet nu iaf, :) Duktig kusselin!

Köpt nyttigt bröd & pålägg nu, är trött på knäckebröd! Jag klarar inte av att äta samma saker under en längre period.

Jag ska köpa måttband (ja, jag vet det är konstigt att jag inte har det hemma) sen ska jag ta en massa mått som ska upp på bloggen. Ja, Hannas också! :) Spännande va?

Aja, ha en trevlig kväll!

Hanna - peppvideo

Kolla på denna när de känns jobbigt...




Erika - Nytt år och nya löften.

Hej, gott nytt år & god fortsättning! :)

Mina löften för i år blir först och främst vikten, ner till 55 innan jag fyller 20. Nummer två är att sluta röka, jag måste. Det är dyrt och förstör kroppen.

Försökte dricka Naturdietsdricka till frukost, ananassmak... FYFAN! Förskräckligt äckligt! Min kära svägerska som gav mig det sa iaf som det var, det var inte gott. Fick hålla för nästan för att få ner skiten. Snart är det lunch, på grund av brist på mat hemma blir det chorizo & makaroner. Inte speciellt nyttigt.

Morgonrundan blev en kort sådan, 20 min kanske. Det var jättekallt ute & jag tog på mig alldeles för lite kläder. Ellen höll med!

Nej, lunch sen ut & gå igen.

Hejs!

Hanna - Gott nytt år!

Nu är det nytt år igen.. Vart tar all tid vägen?

Jag var på nyårsfest igår och träffade 2 vänner jag umgicks med när jag va 18 - 19 år.. Vi hade riktigt roligt! Verkligen en nyårsfest i min smak! Alla pratade med alla... Trots att det var så många olika typer av människor så kom alla överrens med alla.. Riktigt lyckat!

Det serverades potatisgratäng och fläskfilé. Mycket gott. Men jag åt inte så mycket. Det va så mäktigt!

Vägde mig faktiskt i morse och tydligen går man ner i vikt av att fira nyår! ;) Sammanlagt nu har jag gått ner 2,4 kilo.. Känns riktigt bra.. 6 hg kvar tills jag når första delmålet! Bra början på det nya året helt klart!

Nä, nu ska jag bege mig hem till mormor och morfar där det serveras grönkålssoppa!

God fortsättning!!

Hanna

:)

Gott nytt år älskade läsare!

RSS 2.0