Hanna - morgon

Hej på er!

Förlåt att jag uppdaterat dåligt de senaste dagarna. Allt har varit så stressigt plus att jag har fått en riktigt jobbigt hosta.

Allt går bra annars. Lagom med mat och lagom med motion. Jag va i stan igår och FY vad kallt det var. Varken mössa eller vantar hade jag. Så jag tror nästan jag skakade av mig några hekto för när jag vägde mig i morse så blev det positiva resultat! :D Jag vet inte när vi ska ha nästa vägning. Men jag gissar på fredag.. Jag får prata mer om det med Erika. Men hon är en upptagen dam. ;)

Ikväll blir min fria kväll. Jag och sambon ska på middag så jag tänker inte sitta och peta bort sås och sånt. Nejdå. Är det nyår så är de :)

Jag återkommer kanske en snabbis senare innan jag sticker! :)

Gott slut på er!

Erika - om dagen

Hej!

Idag har jag haft min onyttiga dag ;P Med andra ord, en nötkräm, sallad på BK, två klunkar cola & några bitar choklad. Det är väldigt bra med tanke på hur det annars har varit. Sallad på BK NO WAY, crispy chicken, pommes, dippa, läsk osv. Jag är STOLT över mig själv!

Gick en mysig långrunda tillsammans med Magnus & Ellen, kul med sällskap! Det var visserligen svinkallt, fick småspringa bara för att hålla värmen! Imorgon blir det tidig morgonrunda, 7 tiden typ. Nyårsmat & sånt imorgon ju. Hm.. Ska man hoppa över desserten?

Nej, ut med Ellen en sista gång & sen sovdags.


Im going to be her, again.


Erika - förmiddagen.

Godmorgon! :)

Idag blir det ingen morgonrunda, jag har gått ner 1,1 kilo sen igårkväll :S Genom att sova. Sjukt.. och Ja jag vägde mig flera gånger för att fatta att det stämde. Så nu ligger jag på 78,0. Känns härligt!

Som belöning till mig själv blir det ingen morgon runda INNAN frukost, den får bli efter! Jag är svinhungrig och tycker att jag förtjänar det.

Först ska Ellenbellen ut & kissa SEN frukost, sen mysiglångrunda!

Hejdå!

Erika - om dagen

Hej allihopa!

Idag åkte jag iväg med Magnus & jobbade. Jag la parkett! Därför blev morgonrundan i Lund, väldigt trevligt! Frukosten blev knäcke som vanligt, som jag duktigt gjorde innan vi åkte. Just för att jag inte skulle falla för någon baguette eller nått på statoil. Köpte visserligen en latte där och kom på hur onyttigt det var.. suck..

Inga synder idag iaf, fast jag har haft godis runt om mig HELA dagen!

Tyvärr blev det ingen lunch.. Inte bra att äta för lite heller!

Ikväll var vi hos Magnus föräldrar, det serverades lasange & sallad & både öl och vin om man ville ha men jag var duktig! Vatten för min del :) Visserligen tog jag lasange två gånger, fast inga bjässeportioner ändå.

Jag väger just nu 79,1 :)

Puss & kram på er.

Erika - om dagen

Hej!

Denna dagen har varit helt okej, har funderat på olika saker. Rensningskur, börja simma/gymma och en massa annat. Funderar även på att testa någon kort vettig diet eller börja med viktväktarna!

Jag har ätit nyttigt hela dagen, lunchen blev kycklingfilé med sallad & kvällsmaten sushi. J köpte 11 bitar till mig och jag blev mätt nästan direkt. MUMS!

Ska ut & gå en sista runda idag, har gått 40 min i morse & 30 min mitt på dagen idag.. Ja plus alla korta runder med Ellen :)

Största problemet är alla andra i huset, både besökare & boende. De äter chips, kebab, choklad, dricker läsk och gottar sig. Jag åt ett chips igår, fick sedan sjukt dåligt samvete.. På grund av er, haha. Nu känner man sig faktiskt tvungen att gå ner! :) Tack för det!


Målbilden...

Hörs imorgon, puss!


Hanna - kväll

Hej igen!

Haft en riktigt najs dag faktiskt. Hålligång!
Varit hos mamma och käkat kalops, nyttig sådan. Och kalops är nog det bästa jag vet.
Mamma har också gjort en soppa. En grönsakssoppa som man ska käka varje dag i en vecka. Och utöver den soppan ska man äta olika saker varje dag. En dag ska man bara äta soppan och bananer, nästa dag kanske bara soppa och ris. Humm.. låter skumt men spännande. Jag ska testa iaf!

Det är så roligt att se att så många kikar in här varje dag. Riktigt peppande. Jag menar, att ge upp nu hade ju varit fett pinsamt. haha.. fett.. höhö

Såg att Erika lagt ut lite övningar. Jag har en peppvideo jag ska lägga ut lite senare. Den är grym!

Nä, nu ska jag försöka få rätt på mitt voddler på datorn.. Tur man är så teknisk.. NOT!

P to the K

Erika - Övningstips!

Hej igen!

Själv har jag väldigt otränad rygg som ofta ger mig problem. Två "ryggskott" vid 19års ålder är inte normalt! Även magen är löjligt otränad. Här är två tips på övningar som hjälper mot det! Here i go! :)


Mage & korsrygg


Korsrygg & sätesmusklerna!


Erika - "morgon"

Godmorgon... eller ja hej! Jag sov lääänge idag :)

Nu ska jag iaf ut & gå, 40 minuter rask takt precis som igår. Sen blir det lite övningar för rygg & mage.

Jag måste bara säga att jag älskar all den positiva respons vi har fått, det motiverar mig till tusen!

Vill ni att vi ska dokumentera vad vi äter varje dag? Vill ni att vi ska tipsa om övningar? Har  ni något tips eller trix till oss är det bara att skriva! :)

Puss & hej!


Hanna - morgon

Godmorgon gott folk.

Har precis fått ner lite frukost. Ska springa bort till mamma med Jennsan och sen ska jag ner till stan och gå en massa ärenden. Sen blir det nog gymmet i eftermiddag.

Ses sen!

Ny invägning & deltävling

Hej alla näästan 30 läsare!

Vi blev idag utmanade av Anna Roos (Erika's mamma), utmaningen går ut på att den som först går ner 3 kg av oss tre vinner ett pris! Därför blev det ny invägning! Så vi kör alltså dessa resultat som start på hela grejen.

'
Erikas nuvarande vikt: 79,9kg

Hannas nuvarande vikt: 93,6kg

Annas nuvarande vikt: 74,7kg


"Alltså min tjockisstory blir fett lång.."

Namn: Hanna Roos
Ålder: 23, född 1986
Bor: Helsingborg
Civilstånd: Sambo med barn.
Längd: 168cm
Viktmål: 68,6kg till att börja med. Sen fortsätter jag tills jag är nöjd såklart :)
Övrigt mål: Att kunna hoppa runt och leka med dottern utan att tro att jag håller på att hosta ut lungorna! höhö
Plagg som skall passa: Ett par supertajta jeans i storlek 38 som jag köpte en vecka innan jag fick veta att jag va gravid!
Plagg som alltid används: Mysbyxor for the win!
Kroppsdel som stör mig mest: Maaaaagen!
Kroppsdel som jag är nöjd med: Mina läppar.. räknas det?
Största frestelsen: Choklad och kvällsmackan.
Detta motiverar mig: Positiva kommentarer och att se förändringar!!

"Tjockisstoryn"

Jaa, var ska jag börja? Har faktiskt alltid varit "den mulliga tjejen". Har därför alltid haft lite sämre självförtroende. Hösten efter jag tog studenten så träffade jag mitt livs kärlek, min älskade älskade Christoffer. Minns första gången jag såg honom.. WOW! Muskler på ställen jag inte visst man kunde ha det på. Han såg ut som en hulken fast utan det gröna och blont hår istället för svart. Ja, ni fattar? ;)
Vi blev ett par väääldigt snabbt och efter 3½månad var vi sambos. Han sprang alltid på gymmet och jag tyckte han va tråkig. En dag när jag gnällde på honom för att han skulle gå till gymmet så sa han: "Följ med då?" Och ja, jag följde med. 22 kilo gick jag ner och jag var SÅ lycklig. Självförtroende sköt i höjden och jag kände mig hur snygg som helst. Att känna känslan av att man äger världen, jag är bäst. Den känslan var nog de skönaste jag någonsin kännt. Jag strålade!!
Nu undrar ni säkert.. Vad gnäller hon för? Hon äger ju världen tydligen.. ?
Jo, den 11 september 2007 gick jag med nervösa steg till Apoteket. Min mens var försenad.. 2 timmar senare hoppade jag runt av glädje hemma i vår lägenhet.. Jag var gravid!!
Under själva graviditeten gick jag inte upp överdrivet mycket. Jag gick upp 9 kilo allt som allt. Jag fick däremot göra ett kejsarsnitt vilken innebär att jag var mer eller mindre sängliggande i 3 veckor. Och ÅH vad synd det va om mig.. ge mig godis, ge mig mat, ge mig läsk, ge mig ge mig ge mig ge mig.. Och jag fick... När jag mådde fint igen fortsatte jag att äta. Godis varje dag. Läsk istället för vatten och MAT, massor av mat! Och ja, nu är jag här.. Och här vill jag INTE vara!!

Min resa börjar nu. Ska ni me eller?


Erika - personligt.

Namn: Erika Roos
Ålder: 19, född 1990
Bor: Vellinge kommun
Civilstånd: Sambo/Förlovad
Längd: 155,5cm
Viktmål: 55kg
Övrigt mål: Ökat självförtroende.
Plagg som skall passa: En jeanskjol strl 38.
Plagg som alltid används: Mysbyxor.
Kroppsdel som stör mig mest: Benen
Kroppsdel som jag är nöjd med: Brösten
Största frestelsen: Choklad och skräpmat.
Detta motiverar mig: Positiva kommentarer

"Tjockisstoryn"
Jag har alltid varit överviktig, eller ja.. Egentligen inte, men jag har alltid känt mig tjock. Min bästa kompis under min barndom var alltid smalare än mig, vilket jag störde mig på redan i 3an-4an. Då var jag inte ens i närheten av att vara tjock. Problemet var väl också att jag fick mens tidigt, bröst tidigt och former tidigt, vilket lätt fick mig att känna mig tjock. I högstadiet var allt ganska jobbigt, speciellt sjuan. Av så många anledningar! Då gick jag ner en massa i vikt, kände mig snygg & festade en hel del. Sen skaffade jag pojkvän, blev en soffpotatis som krängde godis i massor på helgerna. Den enda motionen var att jag cyklade till skolan. När jag bröt med den killen tröståt jag & blev fetare. Träffade nästa kille, livet bestod helt plötsligt av fest & cigg. Gick ner i vikt. Började gymnasiet, slutade motionera, slutade festa, gick upp massor på tre år. Träffade världens bästa Magnus, blev nöjd med mig själv, lite för nöjd. Slutade bry mig om mitt utseende helt och hållet. Fast innerst kände jag mig tjock. Så nu fick jag nog, hela sommaren, hösten & vintern har gått sen jag tog studenten. Har jobbat lite, men har oftast hela tomma dagar där jag inte gjorde ett skit. Nu ska jag utnyttja all min tid till att gå ner i vikt, och bli den människa jag alltid velat vara.. Lycka till Erika :) Here I go!

Blöh, mkt känslor.. Kommentera gärna! :)

Hej så länge!

Erika - morgonen

Hejhopp!

Imorse kände jag fortfarande ett rus av motivation så därför gick jag ut och gick. 40 minuter i rask takt, Ellen hängde också med. Kände mig så jävla nyttig! När jag kom hem åt jag knäckemacka (vilket jag aldrig gör frivilligt egentligen) och drack ett glas juice. 
Så jävla nice!

Funderade på det här med att väga sig, ska man göra det varje dag?
Eller bara en gång i veckan?

Senare idag kommer personligt stuff om oss, ni kanske bara känner mig - eller bara Hanna.
Likabra att ni känner båda!

Byebye babes! 


Hanna - morgon

Goddagens på er!

Då var första dagen här. Sitter och funderar på vad jag ska göra för spännande övningar och sånt idag.
Fick hem en träningsvideo med posten igår. Tänkte jag skulle köra den en runda.

Läste på Facebook att Erika redan var på språng för en långpromenad. Lite stressad man blir då eller.. haha

Nä, video va det. Sen promenad med hunden.

Adios amigos!

Välkommen till vår nya blogg!

Hej & välkomna till våran blogg!
Vi som bloggar här heter Erika & Hanna. Vi är två överviktiga kusiner som är trötta på att kläder blir för små och på att skämmas över sin vikt. Därför har vi kommit fram till att vi ska ha ett rejs! Förste kvinna som går ner 25kg vinner.



Erikas nuvarande vikt: 80,7

Hannas nuvarande vikt: 93,5


RSS 2.0